woensdag 14 oktober 2009

Verslag meeting 14/10

aanwezigen: Bram Vandeputte, Jef Hermans
onderwerpen:
* planning: Deze zou aangepast en verder uitgewerkt moeten worden. Verschillende fasen op de planning zouden in elkaar over moeten lopen en lange fasen in het ontwerpproces worden best opgesplitst met telkens een evaluatiestap ertussen. De startdatum voor het schrijven van de thesistekst moet vervroegd worden.
* literatuurstudie: Papers zoeken over de achterliggende ideeën en algoritmes van de verschillende trackers. Een vergelijkende studie maken van hun mechanismen zou later kunnen helpen bij het selecteren van een bepaalde tracker op basis van de noden van de applicatie. Daarnaast ook opzoeken en nadenken over welke handelingen (pinching, ...) er mogelijk zijn op een tabletop.
* Tijdens de literatuurstudie en het vergelijken van de verschillende libraries zouden deze eventueel al praktisch getest kunnen worden om te kijken welke handig zijn in gebruik, welke problemen er mee optreden, enz.
* TUIO: Tot nu toe werden er enkel libraries gebaseerd op TUIO besproken. Best ook eens nagaan of er alternatieven voor TUIO bestaan en voor- en nadelen tov TUIO bespreken.
* nadenken over applicatie: Voorstellen tot applicaties formuleren en interessante ideeën opschrijven als mogelijk startpunt voor de ontwerpfase.
* volgende meeting: 21/10 10u30

Geen opmerkingen:

Een reactie posten