woensdag 21 oktober 2009

Verslag meeting 21/10

aanwezigen: Bram Vandeputte, Jef Hermans
onderwerpen:
* richtlijnen voor de eerste rapportering: De volgende punten moeten zeker in het document aan bod komen: probleemstelling, de planning gecombineerd met de aanpak van het probleem en de resultaten op dat moment van de literatuurstudie. Een eerste versie van de outline moet asap opgesteld en gepost worden op de blog. De deadline voor de eerste rapportering is 30 oktober.
* planning: De wijzigingen van de planning tov de eerste versie werden besproken. Er is nog een fase vergeten op de planning, nl. de verwerking van de evaluatie van de paper mockup.
* presentatie: Het is de bedoeling om een presentatie te geven over de stand van zaken op dat moment in de periode na de eerste rapportering alsook de plannen voor de komende periode.
* literatuur: Er is nog niets opgezocht geweest over mogelijke handelingen op een tabletop. Hierover nog papers en info zoeken.
* tabletop zelf: De hardware opstelling wordt binnenkort naar cw gebracht, waardoor het eventueel mogelijk zou worden om aan de opstelling te sleutelen en al enkele testen te doen.
* volgende meeting: Er is nog geen moment vastgelegd, misschien volgende week als er nog punten ivm de outline besproken moeten worden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten